Kesän 2024 tanssin tiiviskurssit Kouvolassa

Kouvolan Tanssiopisto järjestää kaksi tanssillista tiiviskurssia kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Tervetuloa tutustumaan uuteen lajiin! Ilmoittautuminen on auki toukokuun loppuun saakka, mutta kurssin oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten nopeat ehtivät!

Tiiviskurssit ovat inspiroivia maistiaisia eri tanssilajeista, jotka voivat sytyttää tanssin kipinän!

Baletin alkeet aikuisille

Milloin: 3.–4.6.2024, klo 17:00 – 18:15
Missä: Kouvola-talolla
Opettaja: Paulina
Hinta: 16 €

KURSSIKUVAUS:

Aikuisille suunnattu baletin alkeiden tiiviskurssi on tehokas kaksipäiväinen, jonka aikana tutustutaan baletin harjoitteisiin, venytyksiin, sekä termistöön. Harjoituksien taustalla kuulemme balettiklassikoita, ja monipuoliset
harjoitteet takaavat sen, että lähdet tiiviskurssilta virkistäytyneenä, energisenä ja itsesi tanssiaskelien keveydellä kantaen. Tiiviskurssi sopii niin lajin pariin palaaville kuin aivan uusille, baletista kiinnostuneille aikuisille. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan baletin maailmaan kanssamme!

Showjazzia 10–13-vuotiaille

Milloin: 5.–6.6.2024, klo 16:30 – 17:45
Missä: Kouvola-talolla
Opettaja: Anu
Hinta: 16 €

KURSSIKUVAUS:

Showjazz on jazztanssiin pohjautuva tanssilaji, johon on rohkeasti sekoitettu esimerkiksi discoa, hip-hoppia, latinalaisien tanssien ja akrobatian elementtejä. Tämä monipuolinen ja energinen tanssilaji on erittäin mukaansatempaava, ja sopii monenlaisen taustamusiikin kanssa harjoitettavaksi, mikä tekee siitä tanssia aloittaville helposti lähestyttävän lajin. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tiiviskurssi on tosi hieno tapa aloittaa kesän vietto, uusin ja innokkain askelin kohti lomakautta!