Henkilöstö

Opettajat:

Anu Itkonen opettaa Kouvolan Tanssiopistolla lapsi-vanhempi -ryhmää nimeltä ”Tanssi naperon kanssa”, satubalettia (lastentanssia) ja showjazzia.

Anu on valmistunut tanssiopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2018 pääaineenaan jazztanssi. Tanssinopettajana Anu on työskennellyt jo yli 30 vuoden ajan hyvin monipuolisesti eri tanssilajien ja eri ikäisten tanssioppilaiden parissa.

Anu painottaa opetuksen lähtevän siitä, että kaikilla on tunnilla hyvä ja turvallinen fiilis. Ja sen jälkeen luodaankin upeita, mielikuvituksellisia koreografioita!

anu.itkonen@kvlto.fi
045 329 3965

Noona Hatakka opettaa Kouvolan Tanssiopistolla satu- sekä alkeisbalettia. Opettajana Noona kuvaa itseään napakaksi, mutta lempeäksi; hänen johdollaan on hyvä ottaa baletin ensiaskeleita mielikuvitusrikkaassa ja iloisessa ilmapiirissä.

Savonia ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistuneen Noonan pääaine opiskellessa oli jazztanssi, mutta opetuskokemusta on kertynyt monipuolisesti show-, nyky-, ja lastentanssista. Noona on opettanut tanssia vuodesta 2019 alkaen, ja tanssii myös vapaa-ajallaan pitääkseen mielen virkeänä. Inspiraatio uuteen koreografiaan voi tulla milloin vain!

noona.hatakka@kvlto.fi
040 088 8174

Paulina Kuokkanen opettaa Kouvolan Tanssiopistolla balettia 7-vuotiaista ylöspäin, edistyneiden ryhmiin saakka.

Lappeenrantalainen Paulina on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopiosta Savonia-ammattikorkeakoulusta keväällä 2022 pääaineenaan baletti. Paulina on Lappeenrannan Tanssiopiston kasvatti, jossa baletin lisäksi hän opiskeli tavoitteellisesti useampia lajeja, kuten karakteritanssia, showtanssia, jazztanssia sekä nykytanssia.

Opettajana Paulina luo tanssitunneilla ilmapiirin, jossa jokaisella oppilaalla on turvallista olla, oppia ja kehittyä. Hän kannustaa oppilaita myös haastamaan itseään!

paulina.kuokkanen@kvlto.fi
050 339 0802

Kaija Kontunen-Forsblom on ollut Lappeenrannan Tanssiopiston rehtorina vuodesta 1997 lähtien, ja sisarkoulu Kouvolan Tanssiopiston muodostuessa 2023-2024 aloitti myös tämän Tanssiopiston rehtorina. Kaijan oma tanssioppilaan elämä alkoi Sonja Tammelan balettikoulusta, josta hän on saanut vahvan perustan myöhemmille tanssiopinnoilleen sekä työlleen.

Kaija on opiskellut tanssia ja tanssipedagogiikkaa useilla kursseilla Suomessa ja ulkomailla, sekä Teatterikorkeakoulun tanssi- ja teatteripedagogiikan laitoksella. Tanssijana hän on ollut Lappeenrannan kaupunginteatterin näytelmissä, musikaaleissa ja tanssiteoksissa.

Kaija on aktiivinen Suomen Tanssioppilaitosten liiton hallituksessa ja hän on ollut mukana useissa valtakunnallisissa tanssin taiteenperusopetusta edistävissä hankkeissa. Kaija opettaa Lappeenrannan Tanssiopistolla balettia ja ohjaa tanssiharjoituksia, rehtorin muun työn ohella.

kaija.kontunen@kvlto.fi
040 519 4305

(Kuvaus Roosasta tulee myöhemmin)

roosa.raanoja@kvlto.fi
040 567 2972